OVER MIJ – INA BOSSCHERS

Klein of complex: u bent verzekerd van onze aandacht

Naast mijn beroepsopleiding en juwelierslicentie in Nederland heb ik nog een uitgebreide training ondergaan bij Sotheby’s Education in London, in het bijzonder op het gebied van antieke juwelen en antiek zilver. Naast de formele opleidingen profiteerde ik enorm van mentorschappen van getalenteerde handelaren, experts en interieurontwerpers. Ook werkte ik jarenlang bij verschillende veilinghuizen en kunsthandels in Amsterdam en bij een taxatiebureau in Rotterdam, voordat ik met echtgenoot Erik Paol toetrad tot Fijnaut & Paol Fine Art, later Paol & Co. Fine Art. Ik ben managing director van het bedrijf en Erik Paol is raadgevend actief. Hij voert waar nodig taxaties uit binnen zijn vakgebied Schilderijen 17e t/m 20e eeuw en neemt daarbij geen commerciële posities in die zijn onafhankelijkheid zou kunnen schaden. Hij is vooral actief binnen de mede door hem in 2015 opgerichte maatschap Waardewerk, daar liggen de werkzaamheden vooral op het gebied van taxatie en consultancy voor instituten en overheden.

Onze missie: voor u meerwaarde creëren.

Mijn missie? Voor u meerwaarde creëren. U mag rekenen op een brede vakkennis van moderne én klassieke stijlen en op de internationale kennis die past bij de eisen van deze tijd. U mag ook rekenen  op de ervaring en vakkennis van de handel in kunst- en antiquiteiten, interieurdesign en aan- en verkoop van schilderijen. Doet u een beroep op de jarenlange praktische ervaring? Dan krijgt u uiteraard de tijd en de persoonlijke aandacht.

Uw kwaliteitsgarantie: registermakelaar en -taxateur

Om u een garantie te bieden op een up-to-date werkwijze, geldt de ISO persoonscertificatie als registermakelaar en -taxateur. Ook is het bedrijf daarmee onderworpen aan het permanente educatiesysteem van onze branchevereniging TMV, de Federatie Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders Roerende Zaken. Klik op het logo voor meer informatie over deze branchevereniging.